Søgeoptimering

Søgeoptimering der virker

Søgeoptimering er en online markedsføringsstrategi, der kan bane vejen til en topplacering i Google. Ved hjælp af en målrettet investering i søgeoptimering kan din hjemmeside komme helt til tops i søgemaskinerne og på den måde øge både antallet af besøgende på din hjemmeside og i sidste ende være med til at forøge din virksomheds omsætning.

Søgeoptimering er en bred disciplin i konstant udvikling, men kan overordnet grupperes i tre fokusområder: On-page optimering, Off-page optimering og teknisk optimering.

On-page søgeoptimering er overordnet alle de parameter på din side som du selv kan styre, imens Off-page er alle de udefrakommende faktorer som ikke ligger i dine hænder, men som til gengæld har stor betydning for søgemaskinernes opfattelse af din sides værdi og vigtighed. On-page dækker over alle de faktorer du selv kan styre for at kunne tiltrække og rangere på søgemaskinerne. Det gælder f.eks. tekstindhold, placering af søgeord, brug af overskrifter, titel og metabeskrivelser m.fl. herunder også din hjemmesides brugervenlighed og navigationsstruktur. Alt sammen faktorer du selv kan kontrollere og optimere på din hjemmeside.

Off-page søgeoptimering er alle de udefrakommende faktorer, som har indflydelse på din hjemmesides placering på Google. Off-page søgeoptimering består ligesom on-page af flere forskellige aspekter. Det væsentligste aspekt er henvisende links til din hjemmeside og herunder hvilke, hvor mange og hvor relevante og troværdige disse links er. Links fra sociale medier kan ligeledes være med til at skabe og tiltrække relevant trafik til din side.

Teknisk søgeoptimering

Den tekniske søgeoptimering eller teknisk SEO omhandler b.la. din hjemmesides hastighed, data, kodning, struktur og mobilvenlighed. Teknisk SEO dækker dermed over alle de tekniske aspekter, der har betydning for dit SEO-arbejde, og som Søgeoptimeringkan påvirke din placering på søgemaskinerne. Den tekniske optimering er en del af on-page optimeringen, og der kan derfor være flere faktorer, der overlapper hinanden. Den tekniske søgeoptimering af din hjemmeside er hele fundamentet for din off-page- og on-page optimering. Så det anbefales, at når du starter på dit SEO-arbejde, at du allerførst får styr på den tekniske optimering, før du giver dig i kast med både off-page og on-page optimering af din hjemmeside. Det nytter ikke noget af din hjemmeside er langsom, rodet eller har tekniske fejl. Dette kan få stor indflydelse på din sides rangering på Google, og derfor er det afgørende at du får styr på disse faktorer som det første i dit SEO-arbejde.

Gør det du er bedst til – så klarer vi din søgeoptimering!

Har du brug for hjælp til at søgeoptimere din hjemmeside og virksomhed? Du kan trygt overlade din søgeoptimering til os, så du kan fokusere på det du er bedst til. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os, og vi vil stå klar med kompetent vejledning og stille mange års søgeoptimerings erfaring og ekspertise til rådighed. Ring til os på 2856 5123 på hverdage mellem 10.00 og 15.00. Vi ser frem til, at hjælpe dig!

Spred SEO-kærligheden